Pėsčiomis palei Baltijos jūrą

Rugsėjo 12 dieną po penkių pamokų 1e ir 1k klasės mokiniai su auklėtojomis Audrone Česnakevičiene, Vida Vilčiauskiene, socialine pedagoge Jūrate Guseviene ir keliais mokiniais iš kitų klasių išvyko į žygį Baltijos jūros pakrante.

Šios kelionės tikslas – susidraugauti tarpusavyje, geriau pažinti vieniems kitus, grožėtis nuostabia gamta ir net apvalyti pakrantę nuo šiukšlių.

Užsikrėtę gera nuotaika susėdome į autobusą ir pajudėjome Karklės link, ten išlipę pajūriu patraukėme į Palangą. Eidami ne tik rinkome šiukšles, bet ir kalbėjomės, užkandžiavome, klausėmės muzikos, kai kas net kamuolį spėjo pagainioti. Buvo labai smagu! Net nepajutome, kaip nukeliavome apie 20 kilometrų ir pasiekėme Palangą. Ten valgėme, ilsėjomės, grožėjomės rudenėjančiu kurortu. Vėliau sėdome į autobusą ir grįžome į Šilutę.

Buvome tikrai pavargę, vieni daugiau, kiti mažiau, bet jeigu reikėtų pakartoti, manome, daugelis net nedvejodami sutiktų keliauti vėl. Džiaugiamės, kad auklėtojos pasiūlė šią išvyką.

Prieš kelionę buvo paskelbtas gražiausios nuotraukos konkursas. Įdomių ir ypatingų nuotraukų buvo labai daug, tačiau nugalėjo 1k klasės mokinės Gabija Prišmantaitė ir Lukrecija Paužuolytė bei 1e klasės mokiniai Paulius Pužas ir Aidas Jankauskas.

Nekantraudami lauksime kitų kelionių…

Miglė Zėčiūtė ir Emilija Rupainytė, 1e klasės mokinės

Palikti komentarą